Uw winkelkar

Uw winkelkar bevat geen items

Verzenden & Retourneren

Bezorging

Na betaling zal het artikel binnen 4 werkdagen naar u worden verzonden, tenzij anders vermeld staat op de website. De verwachte levertijd staat vermeldt op de productpagina bij het desbetreffende artikel. De opgegeven leveringstermijn is slechts een indicatie en niet bindend. Verzending van artikelen is voor risico van de koper. Uiteraard wordt de uiterste zorg besteed aan een goede verpakking van de artikelen. Levering vindt plaats tot de voordeur op begane grond.

Wij doen ons uiterste best om de website zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat een artikel niet meer of niet direct uit voorraad leverbaar is. In dat geval nemen wij uiteraard zo spoedig mogelijk contact met je op.

Designproducten die op maat gemaakt worden (waaronder sommige tafels en andere meubels), hebben soms een langere levertijd omdat het handwerk betreft. In dit geval nemen we uiteraard contact met u op over de verwachte levertijd.

Optie 1: Afhalen

U mag uw aangekochte producten zelf komen afhalen op een overeengekomen tijdstip: 

IDEE13 B.V.
Bedrijfsgebouw BOEZst
Hagelkruisweg 2
5993 SC Maasbree

Optie 2: Bezorgservice Nederland / Belgie / Duitsland

Uw bestelling boven de € 500,- wordt gratis bezorgd. 

Voor bestelling onder de € 500,- worden € 50,- bezorgkosten in rekening gebracht. De bezorgkosten worden vermeld bij uw bestelling.

Meubelen (kasten, tafels en krukken e.d.), kwetsbare (breekbare) artikelen en producten boven de 30kg worden niet verzonden per post, deze worden door ons zelf geleverd of door onze transporteur

Wij doen onze uiterste best om uw aankopen zo spoedig mogelijk te bezorgen op een tijdstip dat u uitkomt. Na ontvangst van de betaling van uw bestelling nemen we binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken. (feestdagen, zondagen en vakanties uitgezonderd)

 

Informatie rondom garantie & retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@spam-protectdee13.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsformulier


Uitzonderingen retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk in de onderstaande gevallen.

* Bij verzegelde producten.
* Wanneer de verzegeling verbroken is, zijn deze producten niet retourneerbaar.
* Producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument.
* Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
* Producten die snel kunnen bederven of verouderen.
* Producten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft.
* Producten voor losse kranten en tijdschriften.
* Producten voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 

RETOUR STUREN
Indien u een artikel wilt retourneren, dient u de volgende punten aan te houden. Meld de klantenservice dat u een artikel wilt ruilen of retourneren.

  1. U ontvangt per e-mail een retournummer en instructies voor de retourzending.
  2. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.
  3. Afhankelijk van uw wens ruilen wij het artikel / ontvangt u het aankoopbedrag terug / ontvangt u een shoptegoed ter waarde van het aankoopbedrag (in het geval van geretourneerde sale-items). 

RETOURADRES
IDEE13 BV
Hagelkruisweg 2
5993 SC Maasbree
NEDERLAND

BELANGRIJK!
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

  1. De zending dient voldoende gefrankeerd en van een geldig retournummer voorzien te zijn. Wij raden u aan om uw retour altijd als postpakket te versturen.
  2. Het artikel dient / de artikelen dienen in originele verpakking retour worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn. 
  3. Het artikel dient / de artikelen dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.

Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen. 

Een onaangemelde retourzending of een retourzending zonder retournummer en/of waar geen (toereikende) portokosten voor is voldaan, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.