Uw winkelkar

Uw winkelkar bevat geen items

Over IDEE13

Welkom bij IDEE13.nl, een trendy meubel- en woonaccessoires website met passie voor interieur.

Uniek, stoer & bijzonder

Onze drijfveer is niet het standaard meubel maar in onze (web)winkel bieden wij meubelen aan met een authentiek, tijdloos & industrieel design dat naadloos aansluit op de huidige interieurtrends. Wat zorgt voor een prachtige mix van metaal en hout meubelen voor een uniek, stoer en bijzonder interieur. Dit alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Veel producten zijn uniek en geen massaproduct welke overal te koop zijn, maar originele producten die zijn ontworpen, gemaakt of geselecteerd door designers en kunstenaars die met passie hun producten vervaardigen.

Om de sfeer te proeven bieden we u de mogelijkheid als extra service van de nieuwe trends en de combinatie van verschillende stijlen van industriële, new vintage, retro en lifestyle meubelen om het gewenste artikel te komen te bekijken in de showroom van Parket & Interieur te Maasbree.

Online meubels kopen of liever online oriënteren en afhalen in de showroom van Parket & Interieur in Maasbree? Het kan allemaal, veilig en vertrouwd! Wanneer u ons een mail stuurt of telefonisch contact opneemt kunnen we hiervoor een afspraak inplannen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0774772104 of emailadres info@spam-protectIDEE13.nl

Op zaterdag is onze showroom geopend van: 10.00 uur tot 15.00 uur